Ut. 22. okt 2024

OKdom.sk

Magazín pre bývanie a moderný domov

GstarCAD od GS SOFT: Alternatívne CAD riešenie

6 min čítania

V dnešnej dobe je CAD program kľúčovým nástrojom, ktorý umožňuje architektom, inžinierom a projektantom v mnohých odvetviach vytvárať detailné výkresy a presnú technickú dokumentáciu. Na trhu 2D a 3D CAD programov predstavuje AutoCAD® dominantnú silu, avšak jeho licenčná politika, limitovaná na formu prenájmu a vysoké ceny, predstavujú pre niektoré spoločnosti veľkú investíciu.

GstarCAD od GS SOFT: Alternatívne CAD riešenie
(zdroj: unsplash.com)

Spoločnosť GS SOFT prináša kvalitnú CAD alternatívu k populárnemu AutoCADu®, a to vo forme trvalých licencií pre 2D CAD kreslenie (verzia Standard ako alternatíva za AutoCAD LT®) a 3D modelovanie (verzia Professional ako alternatíva za plný AutoCAD®) za férové ceny, s možnosťou využívania licencií aj v podobe sieťovej verzie.

V súčinnosti s vývojármi zo spoločnosti GstarSoft zabezpečuje GS SOFT pravidelné aktualizácie a technickú podporu k programu GstarCAD, čím udržiava softvér aktuálny a stabilný, čo prispieva k celkovej spokojnosti používateľov.

GstarCAD sa vyznačuje plnou kompatibilitou so súbormi DWG, používateľským rozhraním známym z AutoCADu®, širokou ponukou 2D a 3D funkcionalít a možnosťou vytvárania a používania dynamických DWG blokov. Užívatelia si program môžu prispôsobiť individuálnym potrebám a rozšíriť funkcionalitu pomocou nadstavieb a doplnkov tretích strán, na rozdiel od AutoCADu LT® je táto možnosť k dispozícii aj v lacnejšej verzii Standard.

Komerčný článok